Basis pakke

Basis anlæg

Basis anlægget er velegnet til den lille kirke med et begrænset budget og uden behov for trådløst udstyr (fx. en fjernbetjening)

Fordelen ved anlægget er især den nemme betjening og enkle vedligehold. Den lokale elektriker kan foretage opdatering eller reparation.

Man har samme funktionalitet som alle andre Bellmatic® anlæg. Det vil sige at alle gentagne ringninger, det vil sige morgen/aften ringning, en helligdags-ringning (for eksempel Kristi Himmelfart), en julegudstjeneste osv.. – udføres automatisk. Er der rettelser kan disse udføres nemt ved hjælp af Windows programmet Bellmatic. Man downloader Bellmatic fra nettet og tilslutter sig med et USB-kabel. Se funktioner her: Bellmatic® Menuer 

Der er omfattende hjælp i Bellmatic og i det omfang det er nødvendigt tilbyder vi uddannelse i Bellmatic online. Dette sker via remote support på kirkens Windows PC. Programmering af ringningerne er inklusive i købsprisen. Små ændringer i ringeprogrammerne er gratis online efterfølgende.

Der er et betjeningspanelet indbygget i kassen og knapperne indstilles efter kirkens ønske.

Basis pakken består af:

  • DP2030 Basis-modul
  • DP20612 Betjeningspanel
  • Indbygningskasse som vist på billedet

Anlægget kan installeres som supplement parallelt med et eksisterende betjeningspanel.
PK1b

Basiskortet indeholder totalt 6 relæudgange, som kan anvendes til luger, tårnur, timeslag, kimning, sædvanlig klokkeringning, alarm, dørråbning, etc.

Nem installation. Basis anlægget levereres klar til installation.

Eksempler

Skulle der senere opstå et behov/ønske om udvidelse kan anlægget udbygges efterfølgende. For eksempel udbygning med en trådløs fjernbetjening eller trådløs adgang til internet. Herved kunne man for eksempel åbne kirkedøren for en håndværker hjemmefra. Det kunne være praktisk, hvis man har et stykke vej til kirken.

Hvis man er flere præster om flere kirker kunne det være praktisk at integrere kalenderen i Google, Churchdesk eller Kaboo med klokkeringningerne.