Automatik til Kirkeklokker


Bellmatic Thylogo1

   Fra én klokke

 –  til klokkespil med 70 klokker.


Danmarks mest moderne anlæg med kontrol af kirkeklokkerne  via internettet og via danske menuer

Med en ethernet tilslutning er det ingen sag at styre klokkerne selv om der er langt til PC’en. På kirkens LAN anbringes blot en ethernet adapter (en DP6871) der kommunikerer trådløst op til automatikken i klokketårnet. Eller ganske enkelt en DP2070 som tilsluttes direkte i en port i kirkens LAN.

 


 

Ændringer af ringninger til Gudstjenester on andre tjenester kan ske omgående hjemmefra eller kontoret – via nemme danske menuer og uden omkostninger til installatør.

Bellmatic indeholder periode-kalender og helligdagskalender – så ringetiderne kan følge årstiderne og helligdagene. Med andre ord: du behøver kun at starte manuelt, når du har behov, f.eks. en begravelse. Og det kan du gøre ganske enkelt med fjernbetjeningen ude fra gravstedet.

Ingen omkostninger til kabeltræk, telefonkort eller radiolicenser. Intet bøvl med drivere, når der kommer windows opdateringer. Der er heller ikke behov for en PC i kirken – man kan tilgå Bellmatic via internettet.

Download den flotte brochure om Bellmatic – klik her:

Bellmatic dansk brochure

Nu også kontrol via Kaboo, Churchdesk, samt Nordic Booking System.

 Bellmatic Intro

Klik på billedet for at se videoen

Se  denne instruktive video der på 2 minutter viser hvordan (og nemt) man ændrer sine ringninger.  Link til download af Bellmatic


Bellmatic er certificeret af den svenske kirke og ligger centralt i Lund’s fælles IT-Platform.

Det giver den svenske kirke flere fordele. Det er et centraliseret serverbaseret miljø hvor  driftansvar, backup osv. ligger centralt. Lokalt behøver man kun en tynd klient som er billig og vedligeholdsfri. Ingen lokale servere, man behøver ingen lokal IT-kompetance eller lokal konsulent/leverandør.
Alle opdateringer sker centralt.


Bellmatic på listen over godkendte programmer på det danske “Kirkenet”.

Fremtids-sikker investering – sådan gør du

Med et begrænset budget kan du komme i gang ved at vælge den mindste løsning – se den her

For bare 6.250 kr + moms kan du anvende Bellmatic via et USB-kabel og stadig have menusystemet til rådighed. Programmering og online support til ringninger er inklusive. Altså ingen omkostninger, kørselsudgifter, udgifter til installatør m.v. når du vil rette i automatikken


Nem betjening og alligevel fleksibel

Klokkeautomatik har aldrig været enklere, billigere eller mere fleksibelt. Der er ofte vikarer eller afløsere i kirken, og det var derfor afgørende at betjeningen skulle være enkel. Det er lykkedes over al forventning.

Blot et tryk på en knap.

Bellmatic® er velegnet som ny installation, supplement til eksisterende automatik eller som erstatning for defekt udrustning.

Se en oversigt over Bellmatic® her og mere om Bellmatic menuer