Automatik til Kirkeklokker

Bellmatic Thylogo1

   Fra én klokke

 –  til klokkespil med 70 klokker.


Danmarks mest moderne anlæg

                        “Direkte fra Google kalender til tårn”

“Ægte” tilslutning via internettet/LAN på kirkens netværk uden licens til GSM-modems

Bellmatic Intro

Klik på billedet for at se videoen

Se  denne instruktive video der på 2 minutter viser hvordan (og nemt) man ændrer sine ringninger.  Link til download af Bellmatic


 Bellmatic er på listen over godkendte programmer på Kirkenettet

Folkekirkens IT-afdeling har godkendt at Bellmatic programmet kan lægges på PC’er der er tilkoblet Kirkenettet.

Med en ethernet tilslutning er der ingen omkostninger til telefonkort eller radiolicenser. Intet bøvl med drivere, når der kommer windows opdateringer. Der er heller ikke behov for en PC i kirken – når bare der er én i nærheden for eksempel på kirkekontoret. Men der skal selvfølgelig være netværk.

Det er blevet meget nemmere at styre kirkeklokkerne – inklusive helligdagene. Det er særlig aktuelt for kirker, der har skiftende ringninger og måske har flere kirker i sognet, der deler samme præst.

Fremtids-sikker investering – sådan gør du

Med et begrænset budget kan du komme i gang ved at vælge den mindste løsning – se den her

For bare 6.250 kr + moms kan du anvende Bellmatic via et USB-kabel og stadig have menusystemet til rådighed. Programmering og online support til ringninger er inklusive. Altså ingen omkostninger, kørselsudgifter o.lign. til installatør.


Nem betjening og alligevel fleksibel

Klokkeautomatik har aldrig været enklere, billigere eller mere fleksibelt. Der er ofte vikarer eller afløsere i kirken, og det var derfor afgørende at betjeningen skulle være enkel. Det er lykkedes over al forventning.

Blot et tryk på en knap.

Bellmatic® er velegnet som ny installation, supplement til eksisterende automatik eller som erstatning for defekt udrustning.

Se en oversigt over Bellmatic® her og mere om Bellmatic menuer